Retur produse

RETURUL PRODUSELOR

Daca sunteti nemultumit de produsele cumparate de la site-ul corturidepozitare.ro si vrei sa renunti la cumparare poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora.

7.1.Conditii de acceptare retur produs(e):

7.1.1. Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului

7.1.2.Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului

7.1.3. Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

7.2. Renuntarea la cumparare

7.2.1.Cumparatorul  are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului de la incheierea contractului.

7.2.2.Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

7.2.3.Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

7.2.4.Cumparatorul  va trimite prin e-mail la adresa office@covertex.ro o cerere cu subiectul Cerere retur produse comanda nr. 99/31.12.2012(se va completa cu numarul/data real(a) a(l) comenzii);

7.2.5.. In cadrul cererii se vor specifica:

- numar comanda si data emiterii comenzii;

- date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comanda online pe site-ul corturidepozitare.ro ,

- numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;

- dovada efectuarii platii;

- cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);

7.2.6. La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB;

7.2.7.. Cererea de retur va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datale mentionate  sunt corecte si complete( conform comenzii, facturii si dovezii platii) si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful ? Conditii de acceptare retur produs(e));

7.2.8.. In maxim 24-48 ore cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur si detalii privind aplicarea procedurii de retur.

7.3. Retur produs(e)

7.3.1. Cumparatorul va face efectiv returnarea produselor prin curier rapid catre locatia de unde i-au fost livrate si facturate produselor, doar dupa comunicarea de catre reprezentantul  corturidepozitare.ro , prin e-mail, a numarului de inregistare retur (NR-RMA) si a detaliilor cu privire la procedura de retur produse. Pentru returul  produselor se pot aplica, costuri si taxe speciale (vezi paragraful ?Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)). Este obligatorie prezentarea de catre cumparator a numarului de inregistrare retur pe toata perioada aplicarii procedurii de retur produs(e).

7.3.2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale, etc), fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, etc).

7.4 Constatare si validare acceptare retur produs(e)

7.4.1. Dupa sosirea produsului/produselor la sediul SC Covertex SRL, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur. Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de retur emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful ?Conditii de acceptare retur produs(e));

7.4.2. Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului, in maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor prin e-mail, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate, daca este cazul, in procesul de retur produs(e) (vezi paragraful ?Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e));

7.4.3. Pe baza rezultatelor comunicate, cumparatorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observatiile cu privire la cele mentionate in rezultatele comunicate, in vederea continuarii procesului de retur produs(e).

7.5 Service si garantie Pentru produsele care prezinta defecte in perioada de garantie si nu indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumprate (vezi paragraful ?Conditii de acceptare retur produs(e)), cumparatorul va contacta un reprezentant SC.Covertex  SRL in a fi redirectionat catre locatiile service autorizate.

7.6 Inlocuire produs Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur si presupune inlocuire produs, vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou al modelului specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

7.7 Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)

7.7.1.Costuri suportate de catre cumparator:

- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produsului;

-Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);

7.7.2.Costuri suportate de catre vanzator:

- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului;

- Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului;

- Produs este nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari.

7.8.Rambursare sumelor

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator si confirmarii acceptarii returului de catre vanzator.

Nota:

-. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;

- Produsele comandate online pe site-ul corturidepozitare.ro  sunt livrate numai sigilat in ambalaj original de la producator.

 

7.9. Taxe suplimentare

7.9.1.Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Furnizorul poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

7.9.2. Pentru comenzi livrate ,oriunde in tara , in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa office@covertex.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Fan Courier .

Atentie! Produsele livrate prin FAN CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul nu este deteriorat , semnati de primire.