Despre noi

Magazinul online de corturi profesionale a aparut in mod firesc, ca raspuns la dezvoltarea pietei specializate de profil.
Avand la baza o indelungata experienta in importul, distributia si vanzarea corturilor specializate, profesionale am considerat ca a sosit momentul ca acesta sa fie prezente si online.

Gama mare de modele si caracteristicile le fac utile si necesare intr-o multitudine de aplicatii / destinatii, cum ar fi: agricultura,constructiipescuitevenimentepetreceriexpozitiidepozitaregradinachioscgarajehaleiahturibarci si orice alta aplicatie / destinatie va trece prin minte.
Produsele noastre sunt accesibile publicului larg, fiecarei afaceri, gospodarii sau persoane. Sunt importate din CE si respecta toate standardele de calitate solicitate in CE.
Zilnic raspundem solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra dorind sa fim in primul rand un consultant specializat care sa va consilieze in a face alegerea care sa va avantajeze.
Numai in magazinul nostru gasiti o gama completa de corturi profesionale de la cele mici, de numai 4 mp si pana la cele mari de peste 4000 mp.
Calitatea este certificata si garantata prin certificate de calitate, conformitate si garantie.
Orice solicitare din partea dumneavoastra va fi preluata, procesata si rezolvata in cel mai scurt timp.
Ritmicitatea aprovizionarii magazinului nostru, asigura un stoc suficient pentru a satisface orice solicitare.
Toate eforturile echipei noastre sunt indreptate spre satisfacerea clientilor, va stam la dispozitie 7zile din 7.
Ramane doar sa va convingeti si dvstra, vizitand site-ul nostru corturidepozitare.ro
In asteptarea solicitarilor dumneavoastra, echipa noastra va sta la dispozitie.